Expertises Secteurs

Share

22.04.2022

Bijdragen GSJ in Tijdschrift RABG

Recent verscheen het nieuwste nummer van Rechtspraak Antwerpen Brussel Gent, kortweg RABG, waarin twee artikels van onze collega's uit de vakgroep Personen- en familierecht en familiaal vermogensrecht werden gepubliceerd. 

Mr. Christel Vergauwen en Laura Goossens schreven een noot bij het arrest van het Hof van Beroep te Antwerpen van 12 augustus 2021. Ze behandelden de verschillende overwegingen bij de beoordeling van de burgerrechtelijke sanctie van heling van gemeenschapsgoederen.

Mr. Bram Lambersy schreef daarnaast een noot bij het arrest van het Grondwettelijk Hof van 7 oktober 2021. Hij zoomde in op het hogere belang van het kind bij de toestemmingsvoorwaarde van een ouder voor adoptie.        

Benieuwd naar de bijdragen van onze collega’s? Bekijk het online nummer op de app “Larcier Journals”. Bent u (nog) geen abonnee? Klik dan hier voor meer informatie. De themanummers zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Heeft u vragen bij deze materie? Twijfel niet om contact op te nemen met onze vakgroep Personen- en familierecht en familiaal vermogensrecht.