Expertises Secteurs

Share

16.11.2022

Bijdragen GSJ in Tijdschrift RABG

Recent verscheen het nieuwste nummer van Rechtspraak Antwerpen Brussel Gent, kortweg RABG, waarin twee artikels van onze collega's uit de vakgroep Personen- en familierecht en familiaal vermogensrecht werden gepubliceerd.

Mr. Christel Vergauwen en Laura Goossens schreven een noot bij het arrest van het Hof van Cassatie van 10 maart 2022. Ze bespraken de mogelijkheden van de erkenner om zijn leugenachtige erkenning te doen vernietigen.

Mr. Bram Lambersy en Estelle De Wit schreven daarnaast een noot bij het arrest van het Hof van Justitie van 12 mei 2022. Ze bestudeerden het begrip ‘gewone verblijfplaats van een kind’ inzake het toepasselijk recht op onderhoudsverplichtingen.

Benieuwd naar de bijdragen van onze collega’s? Bekijk het online nummer op de app “Larcier Journals”. Bent u (nog) geen abonnee? Klik dan hier voor meer informatie. De themanummers zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Heeft u vragen over deze materie? Twijfel niet om contact op te nemen met onze vakgroep Personen- en familierecht en familiaal vermogensrecht.