Expertises Sectoren

Expertise

Insolventie en reorganisatie

De schuldeiser draagt het risico van de insolvabiliteit van de schuldenaar. U kan terecht bij GSJ om uw rechten als schuldeiser maximaal te beschermen.

Een schuldvordering hebben is één ding, deze schuldvordering invorderen een ander. Onze advocaten beschikken over een ruime expertise in het beslagrecht.

Bescherm uw schuldvordering met een bewarend beslag op de bezittingen van uw schuldenaar, roerend of onroerend of via een bewarend beslag onder derden (zoals het beslag op de bankrekening van uw schuldenaar).

Wordt uw schuldvordering uitvoerbaar, bijvoorbeeld na de veroordeling van uw schuldenaar, laat u dan begeleiden bij de uitvoering van uw vordering, indien nodig door middel van een uitvoerend beslag.

GSJ staat u bij doorheen de volledige beslagprocedure, van het leggen van het beslag over de verkoop, openbaar of onderhands, van de beslagen goederen tot de verdeling van de opbrengst.

Wordt u geconfronteerd met een beslagmaatregel aan uw adres, dan kan GSJ uw rechten vrijwaren door deze beslagmaatregel aan te vechten bij de beslagrechter.

2 teamleden