Expertises Secteurs

Share

16.05.2024

Advocaat Omgevingsrecht

GSJ advocaten heeft één van de meest uitgebreide teams van advocaten actief in alle facetten van het bestuurs- en omgevingsrecht in gans Vlaanderen. En goed nieuws! Want ons team breidt nog verder uit. We werven een starter én een medewerker met ervaring aan. Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuw avontuur in de advocatuur? Stel je vandaag nog kandidaat!

Samen met de andere teamleden binnen onze groeiende vakgroep bestuurs- en omgevingsrecht begeleid en adviseer jij als advocaat o.a. projectontwikkelaars, aannemers, architecten, private ontwikkelaars en andere vastgoedprofessionals in heel Vlaanderen. Waar nodig, procedeer je ook. Kies je voor deze functie, dan kies je voor een breed werkgebied met een groot gamma aan juridische disciplines gaande van stedenbouw, ruimtelijke ordening, handhaving, vergunningverlening, milieurecht en ga zo maar door. We bieden het allemaal aan met mogelijkheid tot specialisatie en persoonlijke groei binnen ons topteam.

Profiel

 • Je bent een master in de rechten met een passie voor het omgevingsrecht.
 • Je bijt je graag vast in juridisch ingewikkelde vraagstukken en procedures en kan zelfstandig en proactief werken. Daarnaast draag je ook collegialiteit hoog in het vaandel.
 • Je bent een leergierige, enthousiaste persoonlijkheid met vlotte sociale vaardigheden.

Aanbod:

 • Je kan rekenen op een prestigieus cliënteel binnen een toonaangevend kantoor in Antwerpen.
 • Je ontvangt een mooie verloning in overeenstemming met jouw kwalificaties en ervaring.
 • Je krijgt opleidingskansen en groeimogelijkheden binnen ons kantoor.
 • Je komt terecht in een moderne werkomgeving op een vlot bereikbare locatie.
 • Naast de professionele uitstraling van het kantoor kan je rekenen op een dynamische werkomgeving.

  Word je enthousiast van deze functieomschrijving en ben je op zoek naar persoonlijke groei in een uitdagende omgeving? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. In je motivatiebrief lezen we graag waarom jij denkt dat deze plek voor jou het echte werk is! Solliciteren kan via onderstaand formulier.

  Mocht je vragen hebben over de vacature of het sollicitatieproces, aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op!