Expertises Secteurs

Share

16.05.2024

Vacature Advocaat Omgevingsrecht (Milieu en/of Handhaving)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven advocaat met bijzondere interesse in handhaving en/of milieurecht om de vakgroep Bestuurs- en omgevingsrecht te vervoegen.  Zowel mensen aan het begin van hun stage, als advocaten met enige ervaring zijn welkom. 

Je behandelt uiteenlopende dossiers gaande van begeleiding van milieu-aanvragen, bouwberoepen, bijstand bij overleg met administraties i.k.v. ontbossing of het bekomen van een natuurvergunning, hulp bij de redactie van een vergunningsbeslissing, opstellen van bezwaren bij een vergunningsaanvraag, strafrechtelijke verdediging bij milieumisdrijven tot procedures voor het Handhavingscollege.

Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en streeft naar kwaliteit. Je beschikt over een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidszin en werken in teamverband vormt voor jou geen probleem.

Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kennis in de materie uit te diepen in een professionele en dynamische werksfeer met aangepast vergoedingssysteem.

Je komt terecht in onze moderne kantoren op een vlot bereikbare locatie: Post X, Borsbeeksebrug 36 in Antwerpen-Berchem.

Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu via het online sollicitatieformulier en aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in ons "workcafé"!