Expertises Sectoren

Sector

Vastgoed en projectontwikkeling

De vastgoedsector is voortdurend in verandering. De regelgeving, zowel op het vlak van omgevingsrecht, overheidsopdrachten als van burgerlijk recht verandert in snel tempo en neemt ook alsmaar toe. Tegelijk is het dé sector bij uitstek waar snelheid en kordate oplossingen absoluut noodzakelijk zijn.

Uw vastgoedproject doorloopt ontelbare stappen, van het eerste idee over een uitgewerkt ontwerp tot een uiteindelijke vergunning, vooraleer de eerste spade nog maar in de grond kan worden gestoken. In de loop van alle voorgaande stappen kunnen achteraf problemen opduiken die vooraf te voorzien waren. Soms zijn dergelijke problemen nog eenvoudig op te lossen, maar in minstens even veel gevallen ligt dat minder voor de hand. De best mogelijke oplossing ziet er dan vaak anders uit dan als hierover van bij het begin rekening was gehouden.

Daarom is het nuttig om van bij het prille begin bij experten advies in te winnen voor uw project.

Enkel met een integrale aanpak van een vastgoedproject of -probleem, waarbij tegelijk aandacht gaat naar het vergunningstraject, de eigendomsstructuur en andere toepasselijke regels, kan de hedendaagse vastgoedspeler zijn project realiseren. Ook in geschillen of discussies inzake bouw en aanneming, publiek of privé, is snelle en gespecialiseerde bijstand noodzakelijk.

Eigendomsrecht en zakelijke rechten, alsook de regels inzake huur en appartementsrecht, bevatten vaak dwingende en strenge spelregels, die de verwezenlijking van een project bemoeilijken. Praktijkgericht advies zonder deze regels uit het oog te verliezen staat bij GSJ centraal.

Goed begonnen is immers half gewonnen.

36 teamleden

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591


PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.